Det finns i vårt DNA

Kul att du tittar in här. Varmt välkommen att kika runt!

DNA-tester (prognostiserad genforskning ) är nyckeln till att skapa personliga produkter och tjänster som hjälper dig att må och prestera bättre, se yngre ut och leva längre.

UPPNÅ DITT BÄSTA JAG MED MINDRE ANSTRÄNGNING!

Hur skulle ditt liv se ut om du genom ett DNA-test fick svar på vilken kost din kropp mår bäst av, vilken träning som lämpar sig bäst för dig och vilken hudvård som passar din DNA-typ på bästa sätt?

Om du slapp prova dig fram i djungeln av kostplaner, dieter, näringstillskott och hudvårdsprodukter. Att istället direkt kunna inrikta dig på vad just din kropp behöver och vill ha?

Vi tror på att ge var och en makt över sitt eget liv – genom att ge dig chansen att själv fatta livets mest betydelsefulla beslut. Vi vill ge dig de verktyg du behöver för att uppnå den perfekta balansen för hälsa och välbefinnande i vardagen och alla delar av ditt liv.

Och om du arbetar med kropp och hälsa, är elitidrottare, arbetar som PT eller har en personlig PT får du genom ett DNA-test ett kraftfullt verktyg som kan lyfta din (och dina klienters) hälsa och prestationer till nya nivåer.

Företaget jag valt att jobba med, MaVie, ger i sina DNA-tester ingen information om ärftliga eller potentiella sjukdomar i framtiden. Ditt DNA-test låter dig istället lära känna dig själv på djupet. Du får verktyg för att finna bästa möjliga förutsättningar för just din kropp och på så sätt hitta din livsstil som ger dig bästa möjliga hälsa och ett gott liv. Feedbacken du får på testet är detaljerad och du kan skriva ut ett häfte på över hundra sidor.

DETTA FÅR DU VETA I TESTET

  • Utförlig information om kost som passar ditt DNA. T.ex om din kropp har svårt eller lätt att omvandla fett till energi, och om du har svårt eller lätt att ta upp b-vitamin. Förslag på matsedlar och inköpslistor med olika dieter att välja på, för din bästa hälsa. Skräddarsydda kosttillskott som är viktiga för just dig. Kost för viktbalansering. Samt en immunbooster.
  • Personlighet och medfödda talanger. Förstå dig själv bättre. Du får nya insikter som ökar dina utsikter.
  • Anti-aging. Hur mår din hud och ditt hår? Anpassad högkvalitativ hudvård för just din hudtyp. Personligt serum.
  • Information om vilken typ av träning som passar dig bäst, och hur just du bör träna för bästa resultat utifrån ditt DNA. Ett mycket användbart redskap för alla, och inte minst för elitidrottare. Redan i dag används testet av flera internationellt topprankade fotbollslag och olympier för att kunna få möjlighet att prestera sitt bästa genom att träna på rätt sätt.

VAD SKILJER DETTA TEST IFRÅN ANDRA?

  • Mavie testar idag 301 olika genmarkörer (där varje markör är en samling av en hel mängd gener) medan de flesta DNA-företag idag testar i genomsnitt endast 18 – 40 stycken.
  • Testerna analyseras på ett av världens främsta laboratorier och uppdateras i takt med ny forskning vilket innebär att ditt test kommer om du vill att uppdateras kostnadsfritt för varje nytt framsteg och att en ny rapport skickas till dig med automatik så länge du är medlem, vilket är unikt. Rapporterna krypteras och skyddas.

Välkommen att kontakta mig för mer info.