Det finns i vårt DNA

Varmt välkommen att kika runt!

DNA-tester (prognostiserad genforskning ) är nyckeln till att skapa personliga produkter och tjänster som hjälper dig att må och kunna prestera bättre, samt din unika hjälp till att få leva ett så hälsosamt liv som är möjligt.

VARFÖR ETT DNA-TEST?

Det här testet är ditt blueprint! Din innersta kärna som ger dig unik information om just dig. För att du ska ha nytta av informationen du får behöver du göra något med den. T.ex öka eller minska viss kost, vitaminintag eller fett utefter dina svar. Med kostomläggning och kraftfull nutrition har många nu kunnat bli av med övervikt, smärta och värk, fått bättre hy samt fått ökad rörlighet och livsglädje. Glädjande, eller hur?

UPPNÅ DITT BÄSTA JAG MED MINDRE ANSTRÄNGNING!

Hur skulle ditt liv se ut om du genom ett hälsoDNA-test fick svar på vilken kost din kropp mår bäst av, vilken träning som lämpar sig bäst för dig och vilken hudvård som passar din DNA-typ på bästa sätt?

Om du slapp prova dig fram i djungeln av kostplaner, dieter, näringstillskott och hudvårdsprodukter. Att istället direkt kunna inrikta dig på vad just din kropp behöver och vill ha?

Vi tror på att ge var och en makt över sitt eget liv – genom att ge dig chansen att själv fatta livets mest betydelsefulla beslut. Vi vill ge dig de verktyg du behöver för att uppnå den perfekta balansen för hälsa och välbefinnande i vardagen och alla delar av ditt liv.

Företaget jag valt att jobba med, MaVie, ger i sina hälsoDNA-tester ingen information om ärftliga eller potentiella sjukdomar i framtiden. Ditt DNA-test låter dig istället lära känna dig själv på djupet. Du får verktyg för att finna bästa möjliga förutsättningar för just din kropp och på så sätt kunna göra val utefter vad som bäst gynnar dig.

DETTA FÅR DU VETA I TESTET

  • Utförlig information om kost som passar ditt DNA. T.ex om din kropp har svårt eller lätt att omvandla fett till energi, och om du har svårt eller lätt att ta upp b-vitamin. Tillgång till matsedlar och inköpslistor med olika dieter att välja på. Kost för viktbalansering. Du får även tillgång till kraftfull ren nutrition.
  • Personlighet och medfödda talanger. Förstå dig själv bättre. Du får nya insikter som ökar dina utsikter.
  • Anti-aging. Hur mår din hud och ditt hår? Anpassad högkvalitativ hudvård för just din hudtyp. Personligt serum.
  • Information om vilken typ av träning som passar dig bäst, och hur just du bör träna för bästa resultat utifrån ditt DNA. Ett mycket användbart redskap för alla, och inte minst för elitidrottare. Redan i dag används testet av flera internationellt topprankade fotbollslag och olympier för att kunna få möjlighet att prestera sitt bästa genom att träna på rätt sätt.

VAD SKILJER DETTA TEST IFRÅN ANDRA?

  • Mavie testar idag över 300 genmarkörer (där varje markör är en samling av en hel mängd gener) och är starkt världsledande på marknaden idag där de också har ambitionen att förbli.
  • Testerna analyseras på ett av världens främsta laboratorier och uppdateras i takt med ny forskning vilket innebär att ditt test kommer om du vill att uppdateras kostnadsfritt för varje nytt framsteg vilket är unikt. Rapporterna krypteras och skyddas.

Välkommen att kontakta mig för mer info.