GDPR

 

Personuppgiftansvarig

Anima massage & friskvård är personuppgiftsansvarig och ansvarar för den data som behandlas.

Det här samlar vi in:

Namn, adress, mejladress, telefonnummer samt hälsodata.

Vi samlar in uppgifter vid personligt besök, via bokningssidan Bokadirekt, via e-post, sms och vid telefonsamtal. Hälsodata samlas endast in och journalförs vid kundbesök.

Så här använder vi dina personuppgifter:

Personuppgifterna du lämnar till oss är till för: att vi ska kunna nå dig angående det som rör din bokning, t.ex att nå dig vid av/ombokning, till fakturering, kvittens, journalföring och bokföring.

Journaler skrivs i pappersform, och sparas i första hand för att kunna erbjuda ett så bra behandlingsresultat som möjligt samt sparas dessa av försäkringsskäl, och läses endast av personuppgiftsansvarig med undantag av försäkringsbolag vid en eventuell försäkringsskada. Bokföring sparas i tio år på laglig grund av bokföringslagen. Namn och telefonnummer sparas i pappersformat, ej inlåst, för kunder i Ljung. Bokningsuppgifter på bokningssidan bokadirekt sparas över tid, och du kan när du önskar be oss ta bort uppgifterna på bokningssidan. Detta gör vi så snart vi kan senast inom en månad från din begäran.

Tredjepartsföretag:

Andra företag som har tillgång till uppgifter, dock inte journal, är bokningssidan Bokadirekt.

Vi har personuppgiftsbiträdesavtal med Bokadirekt.

Du har rätt att kostnadsfritt, efter skriftlig begäran till oss, få information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig. Kontakta oss om du har några frågor.

Anima massage & friskvård, Org.nr 6512265528

Od Stora Backgården 1,  52496 Ljung

maria@anima-massage.se

www.anima-massage.se

telefon: 070 522 81 04