Om mig

Kraniosakral terapi

Diplomerad massageterapeut / certifierad massör 2007. Utbildad av Hälsoteket, Göteborg. Certifiering av Branschrådet svensk massage.

Medlem i kroppsterapeuternas yrkesförbund (KRY) och har därigenom min patient- och ansvarsförsäkring. Naturligtvis har jag tystnadsplikt.

I min utbildning ingår anatomi, fysiologi, patologi, muskeltöjning, triggerpunkter och undersökningsmetodik. Jag jobbar även med PRT (positionell relaxationsteknik) som är en smärtfri metod att minska muskelspänning.

Öronakupunktör 2012 – TCM-Center Sweden AB

Kraniosakral terapeut,  2013 – 2015  Bröderna Tranberg Institut, Göteborg. (Funktionell inriktning)
Vilka har utfört nordens första vetenskapliga studie i kraniosakral terapi tillsammans med Sahlgrenska sjukhuset.

Kraniosakral terapeut Häst, 2016 – 2018  Apelgården, Tjörn. (Biodynamisk inriktning)

 

upplevelser av behandlingar….

För ett år sedan fick jag min första KS- (kraniosakral)behandling hos Maria. Jag hade fått ett par vanliga massagebehandlingar för min spända nacke och blev erbjuden att prova KS. Sedan dess har jag fått KS-terapi med jämna mellanrum och har nästan aldrig spänd nacke eller huvudvärk längre. Men behandlingen gjorde större saker med mig än så. Den gjorde mitt sätt att tänka positivare, och gjorde mig lugnare. Denna vändning, som bara plötsligt hände, fick mig att börja en resa till att bli en mer harmonisk människa och utvecklingen fortsätter framåt varje dag!!

Annette

 

”Väldigt avslappnande massage, hittar precis de där ömma punkterna….”

Jessica

 

”Helt underbart. Maria känner av personen. Många rekommendationer.”

A, Od

 

”Jag har nu gått hos Maria bra länge och jag är supernöjd. Hon är absolut en av de bästa massörer som jag har varit hos. Eftersom jag har haft värk och yrkesskada i ca 30 år så har jag ju hunnit med några stycken. Hon är behaglig, lugn och ger en fantastiskt fin massage plus att hon verkligen tänker på hela människan. Samt att jag nu ett par gånger fått prova på magneter i örat. Verkar fungera bra. Att hon finns på hemmaplan är ju inte att förringa.”

Ann-Charlotte Corlin, Od

 

”Kunnig, seriös och professionell massagebehandling som anpassas efter dagsläget och behov.”

Kvinna, Borås

 

 Det går inte skicka meddelande från denna sidan. Vill du nå mig vänligen se info på sidan KONTAKT.

Reply

E-postadressen publiceras inte.